VOICE

NinaStudio promou la VEU com a valor individual de tot ésser humà. La teva veu és única i irrepetible com la teva empremta digital, és el teu DNI sonor.

NinaStudio et proporciona els professionals, l’espai i un mètode propi d’entrenament vocal perquè aconsegueixis els teus reptes comunicatius, siguis o no un professional de la veu.

Classes de veu individuals orientades al cant i/o la parla amb un programa d’entrenament dissenyat a partir de les teves necessitats i objectius.

 

Classes de veu en grup orientades al cant i/o la parla i destinades a persones amb afinitats semblants i el mateix nivell vocal que desitgin treballar i millorar la seva veu i comunicació.

 

Cursos sobre la veu orientats al cant i/o la parla adreçats a diferents col·lectius que utilitzen la veu de manera exigent.

Consulta a aquesta pàgina el nostre catàleg de cursos


CLASSES A PARTIR DE 28€

VEURE PREUS

CONEIX ALS EXPERTS

nina
_DSC1868
Captura de pantalla 2015-10-24 20.40.58
CarlaJover
CGfItIxW8AEDwnJ
nina_1
imagen_mamma-mia_teatro-coliseum_madrid

La teva veu és la teva targeta de presentació. Cuida-la com cuides de la teva imatge.

Nina

Nina Studio - Pilates & Voice - Negre

ARTS ESCÈNIQUES

Curs teòric i pràctic adreçat a actors, cantants, ballarins i músics. Assoleix el màxim rendiment corporal i vocal. Assoleix els teus reptes artístics a través dels nostres entrenaments personalitzats. Evita lesions corporals i vocals. La prevenció comença amb l’acció.

Llegir més

COMUNICACIÓ I EMPRESA

Curs teòric i pràctic adreçat a polítics, empresaris, conferenciants, locutors i presentadors, dissenyat per adquirir, desenvolupar o millorar les habilitats comunicatives.

Llegir més

DOCÈNCIA

Curs teòric i pràctic adreçat a professors, monitors, entrenadors. Aprèn la mecànica de la veu i fes-la servir correctament per evitar lesions. Assegura’t que la fas servir en un marc de salut perquè parlar és encara més exigent que cantar. Només tens una veu. Cuida-la.

Llegir més
REHABILITACIÓ DE LA VEU

A NS oferim serveis de rehabilitació de la veu a persones de totes les edats, amb o en risc, de patir alteracions de la parla, la veu, el llenguatge, la comunicació, la deglució, o altres trastorns relacionats.

Llegir més

EINES PEDAGÒGIQUES DEL CANT: APLICACIÓ A LA RHB VOCAL

Curs teòric i pràctic adreçat a logopedes, dissenyat per integrar les eines pedagògiques de la música i el cant en la rehabilitació vocal.

Llegir més

NS CERFIED BODY/VOICE TRAINER

Certificació en entrenament integrat de cos i veu (NS MÈTODE) dirigit a cantants, professors de cant, logopedes, fisioterapeutes.

Llegir més

Top