VOICE

La màgia es crea quan es domina la tècnica

CANT

Preparació de repertori, càstings, enregistrament de discos i/o concerts en directe o a la televisió.

PARLA

Preparació de discursos, entrevistes, reunions, intervencions a ràdio i/o televisió, gestió emocional i pànic escènic.

LOGOPÈDIA

Rehabilitació de patologies vocals i alteracions de la parla en infants i/o adults.

CONEIX L’EQUIP

Som actrius, cantants i logopedes graduades. Som instrument, instrumentistes i luthiers alhora.

Elena Ribera

ELENA RIBERA

Carla Jover, responsable d'escola de veu infantil Nina

CARLA JOVER

Mireia Òrrit

MIREIA ÒRRIT

Aurea Vidal profesora

ÀUREA VIDAL

Fa tres anys ningú sabia que cantava, i quan la meva família ho va descobrir em van preguntar si m’agradaria anar a una acadèmia que hi havia a Sant Cugat. Un amic del meu pare ens n’havia parlat. Jo de seguida vaig dir que si, i ara ja fa dos anys que vinc dos cops al mes. M’agradaria poder venir més, però per la distància des de casa meva no és possible. D’ençà que vinc a Nina Studio he millorat tècnicament, sobretot en els aguts i el mixtat, que abans no dominava. Això em dóna més seguretat a l’hora de cantar. La seguretat que he anat adquirint, m’ha ajudat en un càsting per un programa de tv que he fet, on he arribat molt més lluny del que m’esperava. Poder preparar les cançons amb vosaltres també em va ajudar molt. La distància des de casa meva fins a Sant Cugat és de més de 150 km, el batxillerat és molt exigent i he de treballar molt. Però jo sempre espero el dijous amb molta il·lusió, i quan surto de la vostra classe estic molt contenta i animada. Aquesta és la millor prova que venir a Nina Studio és molt important per mi. Espero poder seguir millorant dia a dia i sorprenent-me a mi mateixa, perquè la meva il·lusió és poder dedicar-me al món de la música. I espero tenir a NinaStudio al meu costat el màxim de temps possible.

Estudiant de 1r de batxillerat

Fa 11 anys que vaig deixar de formar-me musicalment. Actualment m’estic format a NS, amb nous reptes i metes. El camí de l’aprenentatge és llarg, però amb paciència, constància, perseverança i amb molt d’amor, passió i il·lusió per la música aniré creixent com a professional d’aquest entorn tan màgic, especial i únic.

Estudiant d’un postgrau en dirección de RRHH

Porto molt poc a NS però he de dir que estic molt contenta, de veritat. Amb les classes he pogut continuar treballant algunes tècniques que vaig aprendre a l’escola a la qual anava. A part, la meva professora m’està ajudant molt a millorar-les, i he après exercicis nous que no coneixia.

Estudiant de 4t d’ESO

Fa uns 3 mesos que faig classes a NinaStudio i ho estic gaudint molt. M’agrada molt mirar enrere i veure com he millorat des del dia que vaig arribar. Gaudeixo molt de les classes i he d’afegir que sempre marxo amb un somriure a la cara. Fa molt que em volia apuntar a fer classes de cant i sóc molt feliç d’haver arribat a aquest centre. Gràcies per tot.

Estudiant de batxillerat artístic

CURSOS

INSCRIPCIONS A NS BOTIGA

ARTS ESCÈNIQUES

Curs teòric i pràctic adreçat a actors, cantants, ballarins i músics. Assoleix el màxim rendiment corporal i vocal. Assoleix els teus reptes artístics a través dels nostres entrenaments personalitzats. Evita lesions corporals i vocals. La prevenció comença amb l’acció.

EMPRESA

Curs teòric i pràctic adreçat a polítics, empresaris, conferenciants, locutors i presentadors, dissenyat per adquirir, desenvolupar o millorar les habilitats comunicatives.

DOCÈNCIA

Curs teòric i pràctic adreçat a professors, monitors, entrenadors. Aprèn la mecànica de la veu i fes-la servir correctament per evitar lesions. Assegura’t que la fas servir en un marc de salut perquè parlar és encara més exigent que cantar. Només tens una veu. Cuida-la.
REHABILITACIÓ DE LA VEU

A NS oferim serveis de rehabilitació de la veu a persones de totes les edats, amb o en risc, de patir alteracions de la parla, la veu, el llenguatge, la comunicació, la deglució, o altres trastorns relacionats.

EINES PEDAGÒGIQUES DEL CANT: APLICACIÓ A LA RHB VOCAL

Curs teòric i pràctic adreçat a logopedes, dissenyat per integrar els exercicis corporals de Pilates a l’entrenament vocal amb l’objectiu de millorar la postura i coordinació fonorespiratòria.

NS CERFIED BODY/VOICE TRAINER

Certificació en entrenament integrat de cos i veu (NS MÈTODE) dirigit a cantants, professors de cant, logopedes, fisioterapeutes.

Top