Pere Arajol
Pere Arajol

Pere

Arajol

Gimnasta

 

Professor Certificat de Pilates

 

Actualment disposo d’estudis superiors i un Màster en activitat física i salut.

Els meus inicis professionals durant la carrera van ser com animador i acròbata en el sector turístic, on vaig descobrir la meva passió per tractar amb les persones i fer-les somriure.

Arran de les experiències durant el meu Erasmus a Colònia (Alemanya), em vaig especialitzar en activitats dirigides, treballant per diverses cadenes de gimnasos conegudes. Des de l’escepticisme, em vaig inscriure a la formació de PEAK Pilates, perquè em vaig documentar i vaig trobar que el Pilates era un dels pocs mètodes científicament provats de ser efectius contra el dolor d’esquena. Com a gimnasta, sempre havia infravalorat el Pilates, fins que vaig provar el mètode de veritat. Llavors, vaig descobrir que la salut no era qüestió de “què fer”, sinó “com fer”.

Pocs mesos després de començar a treballar i en veure com els alumnes milloren el seu cos i ment, vaig saber que això era al que em volia dedicar: ajudar a les persones a aconseguir la salut òptima amb un mètode segur. I és més: vaig aprendre a cuidar de la meva mare i de la seva esquena com mai ningú no havia pogut fer-ho.

També, com apassionat de la dansa i l’expressió corporal, vaig descobrir que el Pilates era la clau per seguir millorant com a ballarí i actualment segueixo les passes de “Joe” prenent classes de ballet clàssic, contemporani … Com deia el refrany: ”qui es nega a millorar, deixa de ser bo”.

Top