Mònica Vives

Mònica

Vives

Certified PT & Vocal Coach

Actriu – Cantant – Ballarina

Sóc actriu i cantant i la meva professió m’exigeix un entrenament físic i vocal constant. Per mi, el Mètode Pilates va ser clau! El vaig descobrir fa més de 10 anys i els seus beneficis tant a nivell professional com personal van ser tant espectaculars que a l’any 2008, a punt d’estrenar el musical MAMMA MIA! a Barcelona, em vaig decidir a certificar-me com a entrenadora del Mètode Pilates amb Peak Pilates. Actualment, ja tinc les tres certificacions de monitora Peak Pilates Trainer i les faig servir pels meus propis entrenaments i per a donar les meves classes tant del propi Mètode com també una part bàsica a les classes de cant.

He sigut monitora de Pilates a l’escola Vocal Factory Bcn i a la companyia Egos Teatre i professora de cant a l’escola de L’illa de l’Aire.

Com a actriu i cantant he participat als musicals RENT, PORTER PARADÍS, MAMMA MIA!, FAMA i COP de ROCK, entre altres treballs de teatre, televisió i concerts.

A més, sóc llicenciada en Traducció i Interpretació per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Entusiasmada amb el projecte NinaStudio i en fomentar el que per a mi és bàsic com a professional de la veu: un entrenament integral de COS i VEU.

RESERVA
Top