• Inici
  • Trainer
  • Mar Fernández

Mar

Fernández

Certified PIlates Teacher

 

PROFESSORA DE PILATES

  • Peak Pilates Instructor 2020
  • Low Pressure Fitness 2021
  •  

Quan era una nena, el que més m'agradava era fer de professora de les meves nines i cantar i ballar, sobretot si hi havia visites a casa.  També gaudia molt aprenent idiomes, i finalment això em va portar a cursar estudis universitaris de Traducció i Interpretació.  En acabar la carrera, el món del textil va trucar a la meva porta i, encuriosida pel món de la moda, m'hi vaig llençar a fons.

Anys passats amb moltes hores asseguda davant d'una pantalla van afavorir l'aparició de dolors cervicals i lumbars.  Un bon dia, el traumatòl.leg em va dir: "hauries de fer Pilates". Dit i fet!  Quanta raó tenia i que poc m'imaginava jo aleshores com el Pilates formaria part de la meva vida i canviaria, per sempre, la rel.lació entre el meu cos i la meva ment.
 
Uns anys després, en plena revolució dels 40, vaig decidir recuperar les meves passions de nena: cantar, ballar i donar classes.  Mai és tard!  Per les primeres, vaig decidir fer teatre musical a una escola de Granollers i, durant 3 anys, he tingut l'inmés plaer de participar en adaptacions de grans musicals com Chicago o Mamma Mia.  El que m'ha donat aquesta experiència és molt difícil d'explicar... és un cúmul d'emocions que s'ha de viure i sentir per arribar a entendre-ho!
 
Quant a la vessant docent... vaig decidir unir-la a la meva passió pel Pilates i formar-me com a instructora professional a Peak Pilates.  És un món inacabable de coneixement del cos i el moviment i res em motiva més en aquesta nova etapa a Nina Academia que compartir-ho amb els meus alumnes.   Treballar el mètode amb rigor per ajudar-los a connectar amb el seu cos i millorar-lo és el meu objectiu.
 
En tenim només un, de cos, es el nostre instrument per tot el que fem, i és per tota la vida.  Cuidem-lo!
 
 
Top