Elena Ribera

Elena Ribera

Actriu - Cantant

 

 

RESPONSABLE ÀREA VEU

Logopeda (Colegiada 08/4112) – Entrenadora Vocal

Des de molt petita he tingut clar que la meva vocació és la veu. La meva passió pel cant va començar a l’escola de música on vaig fer les meves primeres classes de cant coral. Aquesta passió em va portar a estudiar logopèdia i teatre musical, que em va fer descobrir també el teatre de text. He tingut la sort de poder-me formar en aquestes tres disciplines i mai hauria pensat que poguessin retroalimentar-se de la forma que ho fan. La logopèdia m’ha fet entendre la veu i el cant. El teatre m’ha fet viure-la i gaudir-la.

M’apassiona el món de la comunicació, la veu, les paraules, les imatges i el poder que dóna a la persona tenir domini d’aquests instruments.

De la veu i el cos. Què puc dir? La formació en teatre m’ha obert el món del cos i m’ha fet adonar-me de la importància de la correlació entre aquests. I és que no es pot entendre un sense l’altre. La veu és un producte del cos i per això s’han de cuidar a parts iguals. Iniciant-me en el mètode Pilates he pogut veure que el seu vincle amb la respiració i la postura corporal, ens dóna l’estabilitat, l’autoconeixement, el control i en definitiva la forma física necessària per a l’emissió de la veu.

Actualment, combino la logopèdia, el cant i el teatre. Què més puc demanar?

Amb moltes ganes de créixer i fer créixer aquest projecte.

I tu? T’apuntes?

 

Top