Carla Jover, responsable d'escola de veu infantil Nina

Carla

Jover

Cantant - Direcció Coral

 

RESPONSABLE DE L’ESCOLA DE VEU INFANTIL (EVI)

Logopeda (Colegiada 08/4267) – Entrenadora Vocal

  • Graduada en Logopèdia (UAB – 2016) Col·legiada 08/4267
  • Cursos Estill Voice Training Nivells I i II (2016/2017)
  • Curs en Tècnica Alexander (6,5h) – (EPL – 2018) Impartit per Xavier Ortiz
  • Tècnica Vocal amb Javi Prieto (2018- actualitat)

Sóc graduada de la carrera de Logopèdia que s’ofereix a la Universitat Autònoma de Barcelona el juny del 2016. Vaig iniciar aquests estudis per entendre l’instrument vocal que des de ben petita m’ha fascinat però també per estudiar altres camps que inclou la Logopèdia que també eren del meu interès.

Si alguna cosa m’ha acompanyat tota la vida, ha estat la veu. D’ella neix la meva professió i la meva afició, així com la meva relació amb les arts escèniques, especialment el teatre i la música.

Em vaig iniciar en classes de veu a través del cant coral als 4 anys com una activitat extraescolar i és als 10 anys que entro a formar part del projecte de les Corals Musicorum, dirigides per Sònia Gatell, primer com a component de la formació infantil “El cor de la nit”, i més tard amb la coral juvenil “SOM·night” amb la que continuo actualment la meva dedicació i formació.

Ha estat gràcies a aquests anys amb la coral que he pogut desenvolupar el coneixement d’un repertori centrat en el gènere del Teatre Musical i la Banda Sonora i amb qui he pogut presentar concerts i espectacles com “Un dia amb Mary” on estrenem la suite inèdita de Mary Poppins, “El so de la música” de Richard Rodgers, “Són el teu camí” per a orquestra de cambra i cor, B.S.O. de “Les Choristes” amb la direcció de Xavier Torras, “Silenci, es roda” produït per l’ETC-Esbart Teatral de Castellar del Vallès, “Someday, un tribut a Alan Menken” sota la direcció de Xavier Torras amb Àngel Llàcer, Elena Gadel, Xavi Fernàndez, Jordi Vidal i Xavi Duch com a solistes , he participat en el Mapping de Fan News Club en la Maternitat de Barcelona, juntament amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, Màia i el cor Clams sota la direcció escènica de Toni Albà o «Salta al buit» espectacle monogràfic de Jonathan Larson, entre d’altres.

He estat l’encarregada de la preparació vocal de l’espectacle «Tot és jazz» basat en el musical «Chicago» del que a més, vaig formar part del cor i del cos de ball. Gràcies a això, actualment formo part de la companyia de teatre «L’Endoll» d’Esplugues de Llobregat, on sóc la responsable de l’entrenament vocal dels actors i actrius.

Fa dos anys que practico Pilates de manera habitual, així que arribar a NinaStudio i veure com el combinen amb la veu em va obrir els ulls a un món nou que he de dir, m’ha fascinat.

Actualment treballo en un nou espectacle com a component del cor escènic (SOM·night) amb interpretació solista dins l’òpera «Brundibár» amb el grup instrumental «bcn216» i «Comusitària» sota la direcció escènica «Els Pirates Teatre» i direcció musical d’Ernest Martinez Izquierdo, que es representarà el mes vinent de juny dins el Festival Grec 2017 i gener (2018) al Teatre Lliure de Barcelona.

El meu principi és que el so és un privilegi i la veu un tot.

…T’animes a provar?

 

Top