• Inici
  • Trainer
  • Belén Bidondo
Belén Bidondo

Belén

Bidondo

 

Coordinació – Comunicació – Gestió

 

Sóc estudiant de Grau Superior de Gestió Comercial i Màrqueting a l’Escola Superior de Negocis. Com en tot grau superior, he de dur els meus coneixements a la pràctica i aplicar-los en àmbits empresarials durant unes hores establertes.

NinaStudio va ser l’empresa que se’m va assignar per dur a terme aquestes pràctiques. Hi vaig arribar un 21 de gener i a partir d’aquesta data vaig començar a conèixer aquest centre peculiar pel seu mètode i el seu equip multidisciplinar i vaig involucrar-m’hi de ple.

Vull que sapigueu que una de les coses més meravelloses que té NS és l’equip que el forma, persones excepcionals que m’han acollit des del primer dia com una més de l’equip i m’han ajudat a entendre el seu funcionament de forma ràpida i fàcil.

Haver fet les meves pràctiques a NS m’ha fet gaudir d’unes veus espectaculars, la dels alumnes de cant, i prendre consciència de la importància de la veu. A més, també he pogut comprovar el grau de consciència que els alumnes de Pilates han pres dels seus cossos i com aquestes classes els han ajudat a vèncer el dolor, a més de gaudir dels beneficis que aporta.

Tot plegat m’ha captivat i per això tinc el plaer de dir que vaig entrar a NinaStudio com a alumna en pràctiques i que avui formo part del seu equip.

 

 

 

Top