Aurea Vidal profesora

Àurea

Vidal

Actriu - Cantant

 

Entrenadora Vocal

Vaig créixer envoltada de música. El meu avi era cantant d’òpera i m’encantava estar amb ell mentre assajava i veure’l als vídeos que tenia la iaia disfressat de tot de personatges diferents. Vaig començar a tocar el violí de petita però, ben aviat, vaig veure clar que el què jo volia fer era el mateix que l’avi: cantar i actuar.

De més gran vaig descobrir que també m’agradava molt escriure i per això quan vaig haver de triar carrera vaig començar fent periodisme i, tot i que vaig aprendre moltes coses, al acabar me’n vaig adonar que havia deixat una mica de banda allò que des de petita m’havia atret que era cantar i actuar. Per aquest motiu, vaig decidir cursar els quatre anys de teatre musical a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia.

A l’acabar la formació a Eòlia, vaig començar a donar classes de cant i teatre a diferents escoles de Barcelona i Vilanova i la Geltrú, la meva ciutat. Durant la carrera ja m’havia fascinat el món d’Estill Voice Training i per això vaig decidir fer el màster en tècnica vocal Certificate Master Teacher d’Estill del qual ara mateix estic en la darrera fase de pràctiques.

He actuat en diferents musicals com “Boscos Endins” i “Aprendre pel Sac” amb Folks Teatre, en obres de teatre com “Ashes to Roses” dirigit per Rosa Galindo, “El Despertar” amb Iván Morales i “Rosita” amb la cia Proscenio i i he participat en la creació i actuat a l’obra infantil “La filla de l’aigua”. A més, he estat vocalista dels grups “Boots on Road”, “Versió en català”, el grup vocal “Veuscomsí” i actualment formo part del conjunt vocal femení “The Soul Pumpettes”.

Fa poc que he començat a practicar Pilates però sento que m’està ajudant en la meva vida diària per evitar els dolors d’anar sempre amunt i avall fent mil coses alhora. A més, gràcies a Nina Studio, he vist que pot ser una gran eina pel treball del cos i la veu d’una manera saludable.

Dalt d’un escenari és on realment em sento jo mateixa. Cantar i actuar et fa sentir més lliure.

I tu? Vols ser més lliure?

 

Top