REHABILITACIÓ

Voz

NinaStudio és un centre especialitzat en veu i parla.

 

Ens dirigim a persones de totes les edats, professionals o no de la veu, que pateixin alteracions de la parla o patologies vocals.

¿Què és la logopèdia?

La disciplina que s’ocupa de la prevenció, l’avaluació i la intervenció en els processos de la comunicació humana i la base es consolida en coneixements biològics, metodològics, científics, neurològics, pedagògics, piscològics i lingüístics.

 

¿Què és un logopeda?

El professional sanitari que s’ocupa de la detecció, avaluació, prevenció, educació i rehabilitació de les alteracions relacionades amb la comunicació humana. El camp d’acció d’un logopeda és ampli tant amb els aspectes en els quals intervé (veu, parla, llenguatge, deglució) com en la població donat que la intervenció logopèdica pot donar-se i necessitar-se en qualsevol etapa de la vida.

 

¿A qui ens dirigim?

Un problema de veu és un problema de salut. Siguis professional de la veu o no ho siguis, has de cuidar la teva veu com cuides qualsevol altra part del cos.

 

Professionals de la veu: si sotmets la teva veu a llargues sessions parlant o cantant, si necessites millorar la teva tècnica, si pateixes cansament vocal o qualsevol situació que t’impedeixi exercir el teu habitual treball vocal.

 

No professionals de la veu: si perds la veu sovint, si tens molèsties al parlar, si el teu timbre habitual sovint es veu alterat.

Elena Ribera
Nina dando una clase en el centro Nina Studio

Només tens una veu. Cuida-la. Un problema de veu és un problema de salut.

Logo Nina Studio Negre
Top