• Inici
27
10
2020

MARÍA DOMENECH: “Cantar no té edat” (Reflexió)

Sóc la María i tinc 63 anys. Sempre m’ha agradat molt cantar i la música. Els meus millors records de les trobades familiars els tinc cantant amb alguns cunyats també “cantarins”. Cantava a les reunions amb els amics, comprava llibrets de cançons que anava cantant jo sola per casa quan feia endreça o netejava…

En fi, sempre he cantat i m’he sentit feliç fent-ho. Però no va ser fins que vaig celebrar el meu 60 aniversari, que la meva família em va fer una sorpresa d’allò més especial: em van regalar unes classes de cant!

Feia pocs mesos que Nina Studio havia obert el seu centre i estava situat molt a prop de la botiga on jo treballo. És per aquest motiu que la meva família va pensar que era una bona idea regalar-me unes classes de cant amb la Nina ja que mai havia rebut cap classe i així podria explorar més la meva veu de la mà d’uns professionals del cant i de la música i, potser, donar-li “rienda suelta” a la meva passió.

Va ser una experiència molt gratificant per a mi i em vaig sentir tant bé que, ja des d’aquell primer moment, m’hi vaig enganxar amb una classe setmanal. Ara porto tres anys fent entrenament vocal i la meva sorpresa ha estat veure com la meva veu s’anava moldejant i com jo podia dominar-la amb les respiracions, la postura corporal i tot el què a Nina Studio m’ensenyen dia a dia.

Quan era una nena segur que somiava a pujar-me a un escenari i cantar…ara cantar m’ajuda a connectar amb mi mateixa i a gaudir de la música. Per a mi ha estat molt màgic aquest descobriment i és una teràpia d’allò més saludable i positiva.

Gràcies Nina Studio per aquest centre tant únic.

Comentari
0

Deixar un comentari

Top