• Inici

Presentació Con voz propia

10.03.2016

CON VOZ PROPIA ES PRESENTA EL 14 DE MARÇ A SEVILLA

 

CARTELL

 

 

El proper dilluns 14 de març Nina presentarà a Sevilla el seu llibre Con voz propia. Una obra que camina entre l‘autobiografía i un homenatge a la veu, instrument imprescindible de la carrera professional d’una cantant i actriu.

 

La presentació prendrà lloc a la Fundación Cajasol i comptarà amb la participació del director musical de Mamma Mia!, Xavi Torras, aprofitant la visita del musical a la ciutat andalusa.

 

 

 

EL LLIBRE

CUBIERTAS_NINA_DEF copia

Des de la seva infància, música i cant han estat els acompanyants imprescindibles de la Nina. Una carrera professional dedicada a l’espectacle. Treball, esforç i dedicació durant més de tres dècades es recullen en unes intenses pàgines en les quals Nina posa en alça la veu com a instrument professional i protagonista de tota la seva trajectòria professional. Des d’Operación Triunfo fins a l’actualitat, sent protagonista del musical Mamma Mia! Nina rendeix un homenatge a la veu i als comportaments que cal tenir per no danyar-la i atorgar-li la importància que té com a valor individual de tot ésser humà.

Un llibre que sens dubte serà de gran utilitat per als amants de la música, el teatre i sobretot de la veu.

 

COMPRA CON VOZ PROPIA AQUI

 

author: NinaStudio

Comentari
0

Deixar un comentari

Top