Pilates

Com començo?

  1. Emplena aquest QÜESTIONARI amb dades de salut i contactarem amb tu
  2. Programarem la teva CLASSE DE VALORACIÓ després de la qual rebràs un informe i el nostre assessorament.

 

On entrenaré?

NinaStudio posa a la teva disposició un espai condicionat amb la maquinària pròpia del mètode i professors certificats.

 

Com organitzo les meves classes?

Gestiona les teves classes a través de l’App NinaStudio (Android / App)

 

Algun altre suggeriment?

Si!! La més important: decideix-te a donar la puntada definitiva al dolor i al malestar físic. Enforteix, flexibilitza la teva musculatura i recupera l’equilibri corporal.


CONEIX ELS PROFESSORS


¡No esperis a estar bé per fer alguna cosa. Fes alguna cosa per estar bé!

Nina

Noia fent pilates amb màquines

PRIVADES

Dedica’t 55′ a tu mateix, a conectar-te amb el teu cos i treure el màxim profit al teu temps. Un professor certificat i amb experiència estarà a la teva disposició perquè aprenguis, gaudeixis, et reptis i milloris la teva qualitat de vida.


DUO

Vine a gaudir de l’experiència d’entrenar amb el teu millor amic, parella, familiar o amb una persona que nosaltres busquem per a tu. Duo és el programa que uneix l’entrenament de dues persones juntament amb el Personal Trainer.


COL·LECTIVES

Organitzem grups de màxim 6 persones amb un nivell comú, bàsic, intermedi o avançat. En aquests grups tancats l’entrenador coneix els seus integrants i pot fer una planificació i seguiment de qualitat.


PILATES BÀSIC

¡HOLA COS!

 

Les classes de nivell bàsic s’adrecen a persones que volen iniciar-se en el mètode o bé a persones que porten temps entrenant i necessiten aprofundir en els fonaments (pre-exercicis), la respiració i treballar en profunditat els 5 principis a través dels quals opera el mètode: concentració, control, centralització, respiració, fluïdesa i precisió.

Llegir més!


PILATES INTERMEDI

¡HOLA MÚSCULS DESCONEGUTS!

 

Les classes de nivell intermedi estan dirigides a persones que coneixen el mètode i porten cert temps entrenant. En el nivell intermedi es combina l’execució d’exercicis dels nivells I i II de l’mètode. Disposem de grups de nivell intermedi bàsic i intermedi avançat.

Llegir més!


PILATES AVANÇAT

¡HOLA POWERHOUSE!

 

Les classes de nivell avançat estan dirigides a persones amb una bona forma física, que coneixen el mètode i porten temps entrant amb ell. Els exercicis i el ritme de la classe és exigent i explosiu. Abans de reservar una classe en aquest nivell consulta amb els professors del nostre centre.

Llegir més!


DONA

Classes individuals de Pilates dissenyades per aprofundir i millorar els aspectes de salut i benestar que preocupen a la dona. Rehabilitació i recuperació de el bon estat físic després d’una intervenció quirúrgica, recuperació de la forma física i l’equilibri corporal després de la maternitat o la disfunció de terra pèlvic.

Llegir més!


ESPERIT JOVE

Classes individuals de Pilates dissenyades per aprofundir i millorar els aspectes de salut i benestar que preocupen a la dona. Rehabilitació i recuperació de el bon estat físic després d’una intervenció quirúrgica, recuperació de la forma física i l’equilibri corporal després de la maternitat o la disfunció de terra pèlvic.


Leer más


TERAPÈUTIC

Classes individuals de Pilates adreçades a persones que presenten una lesió puntual o pateixen alguna patologia articular o muscular amb caràcter crònic. Persones amb mobilitat reduïda a causa de malalties degeneratives (Parkinson, Esclerosi múltiple).

Llegir més!


ACTORS I CANTANTS

Els actors i cantants són atletes de la veu i com a tals necessiten una musculatura forta, flexible i predisposada a totes les accions que comporta la interpretació. La veu i el cos són les seves principals eines de treball. La veu i el cos, musculatura pura i dura, coordinació i control muscular. Pilates t’atorgarà precisió i control en tot el que facis a l’escenari. No importa el repte artístic que et proposis, Pilates converteix en fàcil el difícil.

MÚSICS I BALLARINS

Entrenaments personalitzats el disseny té com a objectiu d’una banda prevenir les lesions més comunes associades amb cada instrumentista i d’altra contribuir a recuperar la bona forma física i un hàbit postural correcte en el procés de rehabilitació.

ESPORTISTES

Millora la teva forma física i aconsegueix un major rendiment reEquilibrant el cos. Tota activitat física exigent sotmet a el cos a certes descompensacions. Les lesions són habituals en esportistes professionals i no professionals i hi ha una tipologia segons l’esport que practiques. Si et trobes davant d’un repte esportiu, si et preocupa la teva forma física a llarg termini i creus en la prevenció o si t’has proposat canviar radicalment la teva forma física Pilates t’ajudarà a aconseguir el teu repte. Que la sort, si n’hi ha, t’enxampi entrenat!

Top