Pilates

¿Com començo?

Crea el teu compte sense compromís i reserva la teva classe de prova. Abans, informa’t sobre què és Pilates i com treballem a NS. Et recomanem que realitzis una classe individual de valoració amb un professor expert que analitzarà la teva condició física i et guiarà i orientarà en tot moment.

 

¿On entrenaré?

NinaStudio posa a la teva disposició un espai acondicionat amb la maquinària pròpia del mètode i professors certificats.

 

¿Com organitzo les meves classes?

Gestiona la reserva i cancel·lació de les teves classes a través de la nostra plataforma en línia, a través de l’ordinador o de l’App NinaStudio

 

¿Algun altre suggeriment?

Sí! La més important: dóna la puntada definitiva al dolor i al malestar físic general. Enforteix, flexibilitza la teva musculatura i recupera l’equilibri corporal.


CONEIX ELS PROFESSORS


Cristina Escartin, Entrenadora corporal
Marta Sardà

¡No esperis a estar bé per fer alguna cosa. Fes alguna cosa per estar bé!

 

Noia fent pilates amb màquines

PRIVADES

Dedica 55 minuts al teu cos. Respira i connecta-t’hi. Un professor experimentat està a la teva disposició per ajudar-te a assolir els teus reptes i millorar la qualitat de vida.

DUO

Vine a gaudir de l’experiència d’entrenar amb un amic, la parella, un familiar… Duo és la modalitat que permet entrenar amb la qualitat d’una classe individual però a un preu més econòmic.

COL·LECTIVES

Organitzem grups de màxim 5 persones d’un nivell comú. Els professors coneixen a fons els alumnes i realitzen un registre diari de cada classe. La nostra prioritat és la qualitat.

PILATES BÀSIC

¡HOLA COS!

 

AQUEST ÉS EL TEU NIVELL si desitges iniciar-se en el mètode o bé ets dels que porten temps entrenant i necessites aprofundir en els fonaments (pre-exercicis), la respiració i treballar en profunditat els 5 principis a través dels quals opera el mètode: concentració, control, centralització, respiració, fluïdesa i precisió.


PILATES INTERMEDI

¡HOLA MÚSCULS DESCONEGUTS!

 

AQUEST ÉS EL TEU NIVELL si coneixes el mètode i portes cert temps entrenant-hi. En el nivell intermedi es combina l’execució d’exercicis dels nivells I i II del mètode. Disposem de grups de nivell intermedi bàsic i intermedi avançat.


PILATES AVANÇAT

¡HOLA POWERHOUSE!

 

AQUEST ÉS EL TEU NIVELL si la teva forma física és òptima, coneixes el mètode i portes temps entrant-hi. El ritme de la classe és exigent i explosiu. Abans de reservar una classe en aquest nivell consulta amb els professors del nostre centre.


DONA

Classes individuals de Pilates dissenyades per aprofundir i millorar els aspectes de salut i benestar que preocupen la dona. Rehabilitació i recuperació del bon estat físic després d’una intervenció quirúrgica, recuperació de la forma física i l’equilibri corporal després de la maternitat o la disfunció del sòl pelvià.


ESPERIT JOVE

Classes individuals de Pilates dissenyades per a persones majors de 65 anys, amb patologies o sense. Recomanat per mobilitzar articulacions, tonificar la musculatura de forma general i guanyar flexibilitat.


TERAPÈUTIC

Classes individuals de Pilates adreçades a persones que presenten una lesió puntual o pateixen alguna patologia articular o muscular amb caràcter crònic. Persones amb mobilitat reduïda a causa de malalties neurodegeneratives (Parkinson, Esclerosi múltiple).


ACTORS I CANTANTS

Els actors i cantants són atletes de la veu i com a tals necessiten una musculatura forta, flexible i predisposada a totes les accions que comporta la interpretació. La veu i el cos són les seves principals eines de treball. La veu i el cos, musculatura pura, coordinació i control muscular. Pilates t’atorgarà precisió i control en tot allò que facis a l’escenari. No importa el repte artístic que et proposis, Pilates converteix en fàcil el difícil.

MÚSICS I BALLARINS

Entrenaments personalitzats el disseny dels quals té com a objectiu d’una banda prevenir les lesions més comunes associades amb cada instrumentista, i per un altre contribuir a recuperar la bona forma física i un hàbit postural correcte en el procés de rehabilitació.

ESPORTISTES

Millora la teva forma física i aconsegueix un major rendiment reequilibrant el teu cos. Tota activitat física exigent sotmet al cos a certes descompensacions. Les lesions són habituals en esportistes professionals i no professionals i existeix una tipologia segons l’esport que practiques. Si et trobes davant d’un repte esportiu, si et preocupa la teva forma física a llarg termini i creïs en la prevenció o si t’has proposat canviar radicalment la teva forma física, Pilates t’ajudarà a assolir el teu repte. Que la sort, si existeix, t’enxampi entrenat!

Top