PILATES TERAPÈUTIC

A qui s’adreça?

Persones que necessiten dur a terme una activitat física supervisada després d’una intervenció quirúrgica i durant el procés de recuperació. Persones que pateixen patologies d’esquena. Persones amb mobilitat reduïda a causa d’una malaltia degenerativa.

Com és una sessió?

Classes totalment adaptades a les teves necessitats i objectius. Dissenyem el teu programa d’entrenament en col·laboració amb els professionals sanitaris que t’atenguin habitualment. Treballen de forma multidiscuplinar amb la resta de professionals, només així poden dissenyar amb encert el treball que et proposem en cada sessió i responsabilitzar-nos d’això.

Resultats i beneficis

Aprendràs a realitzar exercici físic en un marc de salut. Adquiriràs nous i saludables hàbits corporals que substituiran progressivament als vells i nocius. Milloraràs la mobilitat de les teves articulacions. Augmentarà el teu to muscular. Incrementaràs l’equilibri i la propiocepció, és a dir, la percepció del moviment del teu cos en relació a l’espai i els estímuls que rep. Treballaràs la memòria i la concentració.

Captura de pantalla 2014-11-13 a les 13.38.34
_DSC1943
Fuse-workout_268-1024x681

El teu cos no està dissenyat per estar quiet. Recorda: el moviment cura.

 

Top