PILATES ESPERIT JOVE

Per què iniciar-me?

Perquè amb el pas dels anys el cervell manté la capacitat d’aprendre i millorar. Perquè no només al cervell dels més joves es dóna la plasticitat cerebral, és a dir, la capacitat d’instaurar nous patrons a través de l’aprenentatge. Les nostres neurones tenen la capacitat de millorar tot el que fem, només cal constància i repetició sistemàtica.

És adequat per a mi?

Dissenyem un programa d’entrenament personalitzat. Tenim en compte els teus punts forts i dèbils, els teus objectius, allò que et preocupa i vols millorar o superar. El disseny del teu programa d’entrenament anirà progressant per fer-te avançar.

Com serà la classe?

La teva sessió serà com la de qualsevol persona que entrena amb el mètode. Seguim el format clàssic: 20′ MAT + 20′ REFORMER + 10′ CADILLAC + 5′ PART FINAL. Modifiquem tot el que sigui necessari i adaptem els exercicis a les teves necessitats. Et recomanem que portis amb tu una ampolla d’aigua per hidratar-te durant l’entrenament i que deixis el teu telèfon mòbil apagat al vestuari. Utilitza roba lleugera i ajustada perquè el professor pugui interpretar amb major exactitud els teus moviments i així donar-te les consignes verbals més pertinents perquè milloris l’execució exercici rere exercici. No necessites sabatilles esportives. Treballes sense aquestes i sense mitjons, encara que pots utilitzar-los si et sents més còmode.

Resultat i beneficis

Milloraràs la mobilitat de les teves articulacions. Augmentarà el teu to muscular. Incrementaràs l’equilibri i la propiocepció, és a dir, la percepció del moviment del teu cos en relació amb l’espai i els estímuls que rep. Treballaràs la memòria i la concentració.

Nina dando clase de pilates
Nina dando una clase de pilates
Alumno veterano, haciendo pilates para mejorar articulaciones

El Pilates no coneix edats. El nostre alumne més veterà compta amb 88 primaveres i a cada classe ens dona lliçons de fortalesa, voluntat i bon humor!

Logo Nina Studio Negre
Top