PILATES ESPERIT JOVE

Per què iniciar-me?

Perquè amb el pas dels anys el cervell manté la capacitat d’aprendre i millorar. Perquè no només al cervell dels més joves es dóna la plasticitat cerebral, és a dir, la capacitat d’instaurar nous patrons a través de l’aprenentatge. Les nostres neurones tenen la capacitat de millorar tot el que fem, només cal constància i repetició sistemàtica.

És adequat per a mi?

Dissenyem un programa d’entrenament personalitzat. Tenim en compte els teus punts forts i dèbils, els teus objectius, allò que et preocupa i vols millorar o superar. El disseny del teu programa d’entrenament anirà progressant per fer-te avançar.

Com serà la classe?

La teva sessió serà com la de qualsevol persona que entrena amb el mètode. Seguim el format clàssic: 20′ MAT + 20′ REFORMER + 10′ CADILLAC + 5′ PART FINAL. Modifiquem tot el que sigui necessari i adaptem els exercicis a les teves necessitats. Et recomanem que portis amb tu una ampolla d’aigua per hidratar-te durant l’entrenament i que deixis el teu telèfon mòbil apagat al vestuari. Utilitza roba lleugera i ajustada perquè el professor pugui interpretar amb major exactitud els teus moviments i així donar-te les consignes verbals més pertinents perquè milloris l’execució exercici rere exercici. No necessites sabatilles esportives. Treballes sense aquestes i sense mitjons, encara que pots utilitzar-los si et sents més còmode.

Resultat i beneficis

Milloraràs la mobilitat de les teves articulacions. Augmentarà el teu to muscular. Incrementaràs l’equilibri i la propiocepció, és a dir, la percepció del moviment del teu cos en relació amb l’espai i els estímuls que rep. Treballaràs la memòria i la concentració.

NS.Still013
NS.Still014
Alumno veterano, haciendo pilates para mejorar articulaciones

El Pilates no coneix edats. El nostre alumne més veterà compta amb 88 primaveres i a cada classe ens dona lliçons de fortalesa, voluntat i bon humor!

Nina Studio - Pilates & Voice - Negre
Top