PILATES BÀSIC

Per què iniciar-m’hi

Per dir adéu al dolor. Per sentir-te àgil, fort i flexible. Per sentir-te feliç.

¿És adient per al meu nivell?

Portes temps sense fer exercici físic? Mai abans has fet Pilates? Aleshores aquesta és la teva classe! Et familiaritzaràs amb el mètode, aprendràs els exercicis bàsics, mouràs el teu cos sense el suport del mirall, integraràs tots i cadascun dels estímuls que rep el cos mitjançant les indicacions verbals i tàctils del professor i també a través del feedback que proporcionen les màquines i el seu sistema de molles i corrioles.

Com serà la classe?

Format clàssic: 20′ MAT + 20′ REFORMER + 10′ CADILLAC + 5′ finals

La sessió té una durada total de 55 minuts. Et recomanem que portis una ampolla d’aigua per hidratar-te durant l’entrenament i que deixis el teu telèfon mòbil apagat al vestuari. Quan entris a la sala trobaràs un espai i una maquinària correctament disposada. T’agrairem que en finalitzar la classe la sala quedi en el mateix estat en què l’has trobat. Utilitza roba lleugera i arrapada amb l’objectiu que el professor pugui interpretar amb més precisió les necessitats del teu cos i pugui donar-te les consignes verbals més pertinents que et facin millorar l’execució de cada exercici. No necessites sabatilles d’esport. Treballem descalços i sense mitjons per bé que te’n pots posar si això et fa sentir més còmode.

Resultats o beneficis

Des de la primera sessió notaràs sensacions. “No saia que tenia aquests músculs”, aquest és un dels comentaris més escoltat després d’un entrenament. Pilates treballa la musculatura superficial en general i la profunda en particular. Això explica que s’experimentin sensacions que mai abans s’han percebut ni vivenciat. Sentiràs fortalesa i flexibilitat muscular i més mobilitat articular des del primer dia.

IMPORTANT: Abans de la teva primera classe és imprescindible arribar amb 20 minuts d’antelació amb l’objectiu de completar un formulari de salut. Els nostres professors t’informaran i orientaran.

Amb només 3 sessions el teu cos notarà els beneficis. Comença a entrenar amb el mètode Pilates i comprova-ho tu mateix.

Top