PILATES AVANÇAT

Per què venir?

Perquè t’agraden els reptes. Perquè ja no pots viure sense sentir aquell profund benestar. Perquè les teves articulacions es senten felices i ballen. Si, sí. Ballen! Perquè pots portar la teva condició física a llocs on mai havies somiat i tot això en un marc de salut. Sents que has tocat sostre en la teva classe habitual? Canvia de nivell si el cos et demana nous estímuls i si el teu professor t’ho recomana. Posa’t el cinturó. Ens enlairem!

És adequada la classe per a mi?

Si estàs llegint aquesta pàgina és perquè potser portes temps entrenant i necessites reptar el teu cos i donar-li nous estímuls. En aquesta classe descobriràs els exercicis de nivell avançat i treballaràs al més alt nivell.

Com serà la classe?

La sessió, com en tots els nivells i modalitats, segueix el format clàssic. El ritme de la classe és molt viu i la concentració màxima. En el nivell avançat, els exercicis que ja coneixes es transformen en altres més exigents a través de les progressions. És el moment de treballar intensament i al mateix temps trobar cada cop més la sensació de centralització, control i fluïdesa.

Resultats i beneficis

El que aparentment sembla difícil es converteix en una cosa fàcil i assequible per al teu cos. La teva postura anatòmica és perfecta. La teva musculatura és forta. La coordinació muscular es deixa notar en tots els àmbits de la vida i en qualsevol situació quotidiana a la qual t’enfrontis diàriament. La roba t’està millor. Dorms com un àngel. La teva alimentació és més sana i menges el que és estrictament necessari. No creiem en dietes ni miracles, simplement el que ha passat és que els eslavons de la cadena s’han unit. A NS tenim la certesa que el cos és infinitament savi. L’entrenament físic sistemàtic t’ha portat al lloc on ara et trobes. Enhorabona. Ara, a continuar treballant!

¿Qui ha dit que el Pilates és només per a dones? Qui ha dit que és un exercici de relaxació? T’atreveixes a desmentir tots els tòpics?

Top