NS PILATES FORMACIÓ - NS CERTIFIED PILATES TRAINER

NS Pilates Formació neix per formar professors certificats de Pilates interessats en l’estudi del mètode i la seva correcta aplicació.

 

NS Pilates Formació proporciona als futurs professors de Pilates coneixements fonamentals sobre anatomia i fisiologia, fonamental per a la correcta interpretació que el professor ha de ser capaç de realitzar.

 

NS Certified Pilates Trainer és un professional capacitat per realitzar una valoració postural i funcional, dissenyar programes d’entrenament, impartir classes individuals i amb grup. Formem professors amb el focus centrat en la professionalitat, la calitat de l’ensenyament i el respecte cap a la salut pròpia i aliena.

 

NS Certified Pilates Trainer és una persona interessada en la salut i el benestar general, compromesa amb la seva tasca com a futur professor de pilates, compromés en aplicar la correcta execució del mètode sense desvirtuar la seva su  metodologia i els principis a través dels que opera.

Per informació sobre propers cursos contacta amb nosaltres.


_MG_1550
_MG_1502
Captura de pantalla 2015-04-26 00.52.55

Formació adreçada a professionals procedents de qualsevol camp interessats en l’estudi del mètode Pilates i la seva correcta aplicació. Requisit: sentir-se compromès amb la salut i el benestar dels demés.

Top