Mètode NinaStudio

Certificació en Entrenament Integrat Cos - Veu

 Veu

El mètode NinaStudio neix per formar professionals capaços de donar resposta i solució a les patologies o les incapacitats vocals que sorgeixen com a conseqüència d’un desequilibri corporal. Els hàbits posturals, el sedentarisme, la hipotonicitat o la hipertonicitat muscular són, sovint, el CALDO DE CULTIVO dels problemes vocals que apareixen en professionals, ofici dels quals implica una gran exigència vocal.

El métode NinaStudio proporciona als futurs entrenadors del cos i la veu coneixements anatòmics i fisiològics sobre el conjunt de l’aparell vocal (respiració, vibració, amplificació) i les correlacions entre cos i veu. Així mateix, la formació conté coneixements fonamentals sobre anatomia i fisiologia del sistema respiratori, el sistema nerviós, el sistema muscular i el sistema auricular.

El mètode NinaStudio és un professional capacitat per realitzar una valoració postural i funcional, establir les possibles correlacions entre l’organització d’un cos i la seva veu i dissenyar un programa d’entrenament corporal i vocal.

El mètode NinaStudio és una persona interessada en la salut vocal i el benestar corporal, compromesa amb la seva labor com a terapeuta, en constant formació i cerca i que promou la veu com a valor individual de cada ésser humà.

Per a informació sobre pròxims cursos contacta amb nosaltres.


Nina impartiendo clase de pilates
Nina dando una clase en el centro Nina Studio
Nina donant una classe al centre Nina Studio

Entrenament i rehabilitació de la veu amb visió integral i integradora.

 

Top