• Inici
19
03
2020

Nina Studio afronta el confinament cantant

 

Cantar és un aliment per a l’ànima. És un regal que ens fem i fem a qui ens escolta. Ara més que mai, cantem!

L’equip de Nina Studio, lluny d’enfonsar-nos per la situació d’alerta sanitària que viu el nostre país, hem decidit entrar en les vostres cases ara que el confinament us manté a les vostres. El nostre objectiu és que pugueu seguir amb la formació vocal i fer-vos costat. Això ens fa sentir útils i ens manté actius!

Fa un any Nina Studio va començar a apostar per la formació a distància i les classes en línia. A través de la plataforma Nina Acadèmia posem a la vostra disposició una formació vocal a distància amb cursos de per vida amb dues línies clares: el cant i la parla. De manera que, els cantants amateurs i/o professionals així com les professionals (empresaris, entrenadors, polítics, advocats) que necessiten millorar la seva veu i comunicació, tenen el seu espai de formació vocal en el nostre model e-learning.

Però davant l’excepcionalitat que ara ens toca viure i fins que superem la crisi sanitària i acabi el confinament, totes les classes que normalment realitzem presencialment es fan de forma telemàtica mitjançant les plataformes que habitualment utilitzem.

Aquesta és una oportunitat per explorar una altra forma de viure les classes de veu que combina el comfort i la intimitat de casa teva amb la invitació del teu entrenador vocal a través de la finestra virtual. És probable que aquesta combinació de l’espai on tu et sents segur i còmode i l’ajuda exterior que t’ajuda a assolir reptes faci que sorgeixin coses noves que d’una altra forma no haurien estat possibles.

Les primeres impressions dels alumnes que han començat a provar aquesta nova forma de fer les classes són d’allò més bones. Per això, l’equip de Nina Studio volem donar les gràcies als alumnes que han confiat amb nosaltres i s’han tirat a la piscina per començar a fer classe en línia. L'equip de NinaStudio us envia ànims i força. Ens sen sortirem.

Top

Comentari
0

Deixar un comentari

Top