• Inici
25
02
2020

Màster class: “Tots tenim una veu i només hem d’aprendre a fer-la servir”

El proper 17 de març la Nina durà a terme una Màster Class sobre la veu al Col.legi d’Advocats de Barcelona.

La Màster Class està dirigida a totes aquelles persones que tenen interés en saber més sobre la veu per poder aplicar-ho al seu àmbit laboral.

La sessió tractarà diferents aspectes importants a l’hora de voler comunicar un missatge amb eficiència com ara la capacitat de persuasió de la veu, el llenguatge no verbal durant la posada en escena, la gestió dels silencis i les pauses, el feedback amb l’interl.locutor i l’articulació o intel.ligibilitat del missatge.

L’objectiu és que l’assistent pugui descobrir el propi potencial vocal per posar-lo al servei de les demandes professionals més habituals. També aprendrà a detectar i definir els problemes comunicatius més freqüents i abordarà la gestió emocional a l’hora de parlar en públic.

Aquest acte vol demostrar una vegada més com d’important és el domini de la veu i el discurs propi per poder sentir-se més còmode en qualsevol àmbit professional. Saber fer un bon ús de la veu i les eines comunicatives fan crèixer la confiança en un mateix i així pots millorar en l’entorn on treballes.

Comentari
0

Deixar un comentari

Top