LA VEU NO TÉ RECANVI. CUIDA-LA.

CANT

Entrena la teva veu i prepara’t a fons davant d’un repte artístic: preparació de càstings, treball actoral, enregistrament de discos i/o concerts en directe o a la televisió.

HABILITATS COMUNICATIVES

Millora les teves habilitats comunicatives a través la veu (llenguatge verbal) i el cos (llenguatge no verbal). Gestiona de manera eficaç qualsevol situació comunicativa.

LOGOPÈDIA

T’assessorem, valorem i orientem en la rehabilitació de patologies vocals i alteracions de la parla en infants i/o adults.

PATOLOGIES VOCALS

Un problema de veu és un problema de salut que cal resoldre’l el més aviat possible. Les causes que poden provocar la pèrdua total de la veu (afonia) o l’alteració del teu timbre habitual (disfonia) són moltes i variades.

 

Ens adrecem als col·lectius que fan un ús professional de la veu

certificate of(1)ALTERACIONS DE LA PARLA

Dislàlia: trastorn en l’articulació dels sons de la parla (absència o so no adquirit, alteració o substitució)

 

Disfèmia o quequeig: manca de fluïdesa en l’expressió oral que afecta al ritme.

 

Expressió oral general o les variables inherents a la producció vocal: entonació, volum, projecció, ritme i velocitat

CONEIX L’EQUIP

Som actrius, cantants i logopedes. Som instrument, instrumentistes i luthiers alhora

Nina

NINA

Elena Ribera

ELENA RIBERA

Carla Jover, responsable d'escola de veu infantil Nina

CARLA JOVER

TESTIMONIS

Fa uns 3 mesos que faig classes a NinaStudio i ho estic gaudint molt. M’agrada molt mirar enrere i veure com he millorat des del dia que vaig arribar. Gaudeixo molt de les classes i he d’afegir que sempre marxo amb un somriure a la cara. Fa molt que em volia apuntar a fer classes de cant i sóc molt feliç d’haver arribat a aquest centre. Gràcies per tot.

Estudiant de batxillerat artístic

Porto molt poc a NS però he de dir que estic molt contenta, de veritat. Amb les classes he pogut continuar treballant algunes tècniques que vaig aprendre a l’escola a la qual anava. A part, la meva professora m’està ajudant molt a millorar-les, i he après exercicis nous que no coneixia.

Estudiant de 4t d’ESO

Fa 11 anys que vaig deixar de formar-me musicalment. Actualment m’estic format a NS, amb nous reptes i metes. El camí de l’aprenentatge és llarg, però amb paciència, constància, perseverança i amb molt d’amor, passió i il·lusió per la música aniré creixent com a professional d’aquest entorn tan màgic, especial i únic.

Estudiant d’un postgrau en dirección de RRHH

CURSOS

INSCRIPCIONS A NS BOTIGA
ARTS ESCÈNIQUES

Curs teòric i pràctic adreçat a actors, cantants, ballarins i músics. Assoleix el màxim rendiment corporal i vocal. Assoleix els teus reptes artístics a través dels nostres entrenaments personalitzats. Evita lesions corporals i vocals. La prevenció comença amb l’acció.

REHABILITACIÓ DE LA VEU

A NS oferim serveis de rehabilitació de la veu a persones de totes les edats, amb o en risc, de patir alteracions de la parla, la veu, el llenguatge, la comunicació, la deglució, o altres trastorns relacionats.

CERTIFICACIÓ ENTRENAMENT COS-VEU

Certificació en entrenament integrat de cos i veu (NS MÈTODE) dirigit a cantants, professors de cant, logopedes, fisioterapeutes.
Top