LA VEU NO TÉ RECANVI. CUIDA-LA.

CANT

Entrena la teva veu i prepara’t a fons davant d’un repte artístic: preparació de càstings, treball actoral, enregistrament de discos i/o concerts en directe o a la televisió.

HABILITATS COMUNICATIVES

Millora les teves habilitats comunicatives a través la veu (llenguatge verbal) i el cos (llenguatge no verbal). Gestiona de manera eficaç qualsevol situació comunicativa.

LOGOPÈDIA

T’assessorem, valorem i orientem en la rehabilitació de patologies vocals i alteracions de la parla en infants i/o adults.

PATOLOGIES VOCALS

Un problema de veu és un problema de salut que cal resoldre’l el més aviat possible. Les causes que poden provocar la pèrdua total de la veu (afonia) o l’alteració del teu timbre habitual (disfonia) són moltes i variades.

 

Ens adrecem als col·lectius que fan un ús professional de la veu

certificate of(1)ALTERACIONS DE LA PARLA

Dislàlia: trastorn en l’articulació dels sons de la parla (absència o so no adquirit, alteració o substitució)

 

Disfèmia o quequeig: manca de fluïdesa en l’expressió oral que afecta al ritme.

 

Expressió oral general o les variables inherents a la producció vocal: entonació, volum, projecció, ritme i velocitat

CONEIX L’EQUIP

Som actrius, cantants i logopedes. Som instrument, instrumentistes i luthiers alhora

Nina

NINA

Elena Ribera

ELENA RIBERA

Carla Jover, responsable d'escola de veu infantil Nina

CARLA JOVER

TESTIMONIS

Ante todo me gustaría resaltar la empatia y el profesionalismo de todos los componentes del equipo de Nina, así como la propia Nina, y la calidez con que somos tratadas las personas que acudimos a ellas para mejorar nuestras capacidades en el habla y en el canto.  Han creado un espacio donde ademas de aprender te pasas unos momentos muy divertidos.

 

ÁNGELES DÍAZ PÉREZ – ECONOMISTA – 64 ANYS

L’any 2015 em van operar de les cordes vocals. En els darrers mesos he detectat que em quedo afònica i finalment m’han diagnosticat nòduls. Vaig anar al centre de la Nina perquè admiro la seva feina com a artista y també com a logopeda i reeducadora postural de Pilates. Crec que si no hagués estat per la rehabilitació que he fet a NS avui estaria operada novament. A més, la meva logopeda Elena Ribera, m’ha esperonat a cantar i això m’ha fet pujar l’autoestima. Em sento feliç i il·lusionada. Després de la meva exeperiència a NS he decidit portar-hi el meu fill diagnòsticat de la síndrome d’Asperger i n’estic molt contenta del resultat.

 

MERCÈ VIA ALEGRE – AMINISTRATIVA – 46 años

Em vaig operar del fre lingual i la rehabilitació logopèdica m’ha ajudat a solucionar els problemes posteriors a l’operació. Ara, quan parlo, la gent m’entén millor i fent els exercicis que m’ensenya l’Elena Ribera, la meva logopeda, estic millorant força. Addicionalment a la rehabilitació hem iniciat les classes de cant per millorar l’afinació. Estic content de fer classes amb l’Elena a NinaStudio, és una escola molt bona i amb bons professors que t’ajuden i fan les classes amenes i entretingudes.

  JORDI PARÉ BUSTO – EMPRESARI TÈXTIL – 53 ANYS

CURSOS

VEU FUNCIONAL I SALUDABLE

A NS oferim serveis de rehabilitació de la veu a persones de totes les edats, amb o en risc, de patir alteracions de la parla, la veu, el llenguatge, la comunicació, la deglució, o altres trastorns relacionats.

Top