Si! TU TAMBÉ pots experimentar la INCREÏBLE SENSACIÓ de superar les limitacions amagades i PARLAR amb SEGURETAT per motivar, persuadir i convèncer.

CANT

Entrena la teva veu i prepara’t a fons davant d’un repte artístic: preparació de càstings, treball actoral, enregistrament de discos i/o concerts en directe o a la televisió.

HABILITATS COMUNICATIVES

Millora les teves habilitats comunicatives a través la veu (llenguatge verbal) i el cos (llenguatge no verbal). Gestiona de manera eficaç qualsevol situació comunicativa.

LOGOPÈDIA

Rehabilitació de patologies vocals i alteracions de la parla en infants i/o adults.

CONVÈNCER MOTIVAR PERSUADIR ESPERONAR VENDRE IL·LUSIONAR 

 

Conjuga aquests verbs amb èxit a través del domini de la veu

 

  • Comunicació amb equips
  • Escenaris de negociació
  • Reunions comercials
  • Gestió de conflictes
  • Conferències d’impacte
  • Presentacions en públic

“In Company”

 

Formació personalitzada per a equips d’una mateixa empresa. Adaptem els continguts de la sessió a les necessitats del vostre sector.

 

Sessions addicionals individuals

Classes de reforç personalitzades.

CONEIX L’EQUIP

Som actrius, cantants i logopedes graduades. Som instrument, instrumentistes i luthiers alhora.

Elena Ribera

ELENA RIBERA

Nina

NINA

TESTIMONIS

Fa 11 anys que vaig deixar de formar-me musicalment. Actualment m’estic format a NS, amb nous reptes i metes. El camí de l’aprenentatge és llarg, però amb paciència, constància, perseverança i amb molt d’amor, passió i il·lusió per la música aniré creixent com a professional d’aquest entorn tan màgic, especial i únic.

Estudiant d’un postgrau en dirección de RRHH

Porto molt poc a NS però he de dir que estic molt contenta, de veritat. Amb les classes he pogut continuar treballant algunes tècniques que vaig aprendre a l’escola a la qual anava. A part, la meva professora m’està ajudant molt a millorar-les, i he après exercicis nous que no coneixia.

Estudiant de 4t d’ESO

Fa uns 3 mesos que faig classes a NinaStudio i ho estic gaudint molt. M’agrada molt mirar enrere i veure com he millorat des del dia que vaig arribar. Gaudeixo molt de les classes i he d’afegir que sempre marxo amb un somriure a la cara. Fa molt que em volia apuntar a fer classes de cant i sóc molt feliç d’haver arribat a aquest centre. Gràcies per tot.

Estudiant de batxillerat artístic


CURS PER A EMPRESES

Curs teòric i pràctic adreçat a polítics, empresaris, conferenciants, locutors i presentadors, dissenyat per adquirir, desenvolupar o millorar les habilitats comunicatives.


Top