formacio_ns_cat

Consulta la nostra oferta de cursos, tallers, master class i conferències impartides per la Nina i l'equip de NS.


Impartim els nostres CURSOS, TALLERS MASTER CLASS i CONFERÈNCIES en centres educatius, organitzacions, empreses i universitats.

Promovem la veu com a valor individual de cada persona. Els nostres cursos neixen amb la voluntat i l’objectiu de promoure la salut i l’eficàcia vocal i comunicativa.

La veu i la comunicació són els protagonistes dels nostres cursos, contingut dels quals s’adapta a les necessitats dels col·lectius als quals ens adrecem: arts escèniques (actors, cantants, ballarins, músics), comunicació (empresaris, polítics, presentadors, telemàrqueters) i docència (professors, monitors i entrenadors esportius)

Contacta amb nosaltres si no trobes el teu curs


CONEIX ALS EXPERTS

nina
CarlaJover
_DSC1877
_DSC1868
Captura de pantalla 2014-11-13 a les 13.38.34
Captura de pantalla 2015-04-26 00.52.55
NS.Still006

CURSOS PER A EMPRESES I COMUNICADORS

Cursos destinats a adquirir i millorar les habilitats comunicatives relacionades amb la veu. Adreçat a polítics, empresaris, conferenciants, locutors i presentadors.

Llegir més

CURSOS PER A PROFESSIONALS DE LES ARTS ESCÈNIQUES

Cursos de veu adaptats a les situacions i mitjans en els quals cantants, actors i ballarins desenvolupen els seus respectius oficis.

Llegir més

CURSOS PER A PROFESSIONALS DE LA DOCÈNCIA

La pèrdua de veu és la segona causa de baixa entre els professionals de la docència. A més del col·lectiu de professors de primària, secundària i universitat, també els monitors i entrenadors esportius sotmeten la seva veu a una gran exigència.

Llegir mésCONFERÈNCIES

Conferències impartides per la Nina sobre veu, comunicació, televisió i empresa.

Llegir més

COACHING COMPANYIES TEATRALS

Coaching vocal i corporal per a companyies teatrals en períodes d’assajos. Entrenament físic i vocal, adaptació de les necessitats corporals i vocals en escena.

Llegir més

PILATES: EINA PEDAGÒGICA D'APLICACIÓ EN LA RHB VOCAL

Curs teòric i pràctic adreçat a logopedes i professors de cant sobre l’aplicació del mètode Pilates en el procés de rehabilitació de patologies vocals.

Llegir més
Top