E67_4622

Nina

Fundadora i Directora


Actriu – Cantant – Logopeda

_DSC1877

Marta Sardà

Responsable Àrea Cos


Entrenadora Pilates – Ballarina

E67_4604

Elena Ribera

Responsable Àrea Veu


Actriu – Cantant – Logopeda

E67_4614

Belén Bidondo

Coordinació – Comunicació

unnamed-3

Joan Vázquez

Entrenador Vocal


Actor – Cantant

JOVER_CARLA

Carla Jover

Entenadora Vocal


Logopeda – Cantant

E67_4504 copia

Pere Arajol

Entrenador Pilates

ESCARTIN_CRISTINA

Cristina Escartin

Entrenadora Pilates

L’equip de professors de NinaStudio està format per professionals multidisciplinars procedents del camp de la interpretació, la música i la dansa.

 

Els professors de NinaStudio posen la seva llarga experiència com a cantants, actors i ballarins al servei de totes les persones que desitgen aconseguir un benestar físic o treballar i millorar la seva veu i comunicació.

 

Professores Certificats per PMA (Pilates Method Alliance) Peak Pilates System y Stott Pilates. Logopedes i Vocal Coaches formats amb el mètode Estill Voice Training System.

Res ens encoratja més que ser capaços de donar-te les eines necessàries perquè aconsegueixis els teus reptes corporals i vocals.

Nina Studio - Pilates & Voice - Negre

Escoltar. Esperonar. Orientar. M’agrada conjugar-los quan tinc davant una persona amb un problema de salut corporal o vocal.

Nina

Amb emoció, intuïció, cura i respecte és com m’agrada fer i transmetre la meva feina. La dansa és d’on vinc, la veu el meu vehicle, el cos el meu medi, eines fonamentals en el meu treball diari.

Marta Sardà

Amb rigor, il·lusió i ganes de transmetre és com ens agrada treballar, com quan s’obre el teló. La veu i les paraules són vehicles que ens emocionen i ens fan viatjar.

Elena Ribera

La professionalitat i el treball exigent ens defineixen. L’estima a aquest projecte i a cadascun dels nostres alumnes ens caracteritza.

Belén Bidondo

E67_4572
Top