L'equip de NinaStudio

Carla Jover

REPONSABLE ESCOLA DE VEU INFANTIL

Clara Rico

COMMUNICATIONS & DIGITAL MARKETING MANAGER

Carla Jover

REPONSABLE ESCOLA DE VEU INFANTIL

Cristina Escartin

ENTRENADORA CORPORAL

Elena Ribera

RESPONSABLE ÀREA VEU

Nina

FUNDADORA i DIRECTORA

Marta Sardà

RESPONSABLE ÀREA COS

Àurea Vidal

ENTRENADORA VOCAL

Belen Bidondo

ENTRENADOR CORPORAL

L’equip docent de NinaStudio posem els nostres coneixements com a fisioterapeutes i/o logopedes i la nostra experiència professional com a cantants, actrius, ballarines i gimnastes al servei de totes les persones que desitgeu aconseguir un benestar físic i/o educar, entrenar i/o rehabilitar la veu.

 

Som instructores Certificades per PMA (Pilates Method Alliance) Peak Pilates System y Polestar. Logopedes i fisioterapeutes graduades i Vocal Coaches formades amb el mètode d’ensenyament vocal Estill Voice Training System.

Res ens encoratja més que ser capaços de donar-te les eines necessàries perquè aconsegueixis els teus reptes corporals i vocals.

Escoltar. Esperonar. Orientar. M’agrada conjugar-los quan tinc davant una persona amb un problema de salut corporal o vocal.

Nina

Amb emoció, intuïció, cura i respecte és com m’agrada fer i transmetre la meva feina. La dansa és d’on vinc, la veu el meu vehicle, el cos el meu medi, eines fonamentals en el meu treball diari.

Marta Sardà

Amb rigor, il·lusió i ganes de transmetre és com ens agrada treballar, com quan s’obre el teló. La veu i les paraules són vehicles que ens emocionen i ens fan viatjar.

Elena Ribera

Activa’t, coneix-te i estima’t. La meva prioritat és que aconsegueixis gaudir de la teva veu.

Carla Jover

Top