• Inici
06
08
2018

NÚRIA LARRUY: “Nascuda per ser artista” (Entrevista)

“Nascuda per ser artista”. Aquest podria ser un bon titular per presentar a la Núria Larruy ja que ha cantat i ballat durant tota la vida.

De petita s’imaginava dalt d’un escenari però mentre feia batxillerat se’n va adonar que la seva passió per la veu anava més enllà i va decidir estudiar la carrera de logopèdia. 

Recordes la primera vegada que vas cantar? Què vas sentir? 

La veritat és que no ho recordo, em recordo cantant des de que tinc memòria. La meva mare sempre m’ha explicat que em recorda, ja de ben petita, cantant-li qualsevol cançó que hagués escoltat. Sempre em diu que sóc com aquella cançó d’ABBA al musical de Mamma Mia: “antes de andar ya bailaba según mi mamá, un día canté y aún no sabía ni hablar”. 

També feies dansa des de ben petita però arriba un moment que et decantes pel cant i decideixes deixar la dansa a un costat. Per què? 

No m’agrada pensar que he “deixat” la dansa. Tot i que ho trobo una mica a faltar, vaig decidir fer una pausa i invertir més temps en el cant ja que no podia compaginar-ho tot amb la carrera. Però estic segura que tard o d’hora tornaré a ballar. 

Per què decideixes estudiar logopèdia? 

Mai havia tingut clar què volia estudiar en acabar batxillerat. No hi havia cap carrera que em cridés l’atenció i estava una mica perduda en aquest sentit, però el què tenia clar és que volia cantar. L’estiu de primer a segon de batxillerat els meus pares em van portar un dia a Nina Studio sense que ho sabés. Jo feia cant des dels onze anys en una escola de Gavà i, com que em sentia una mica estancada, els meus pares van voler portar-me a un altre lloc on pogués seguir creixent. Aquest lloc va ser Nina Studio. Durant el primer any aquí vaig descobrir que les professionals de Nina Studio, a part de cantants i/o actrius, eren logopedes. I va ser així com vaig veure que tenia una relació tant directa amb el que m’apassiona, que no vaig dubtar en decidir-me a estudiar aquesta carrera. 

A part de la carrera, tens ara mateix algun projecte musical en marxa? 

Aquest any vull centrar-me en aprendre a acompanyar-me amb el piano i millorar amb la guitarra. Tinc algunes coses en ment per fer i pujaré més contingut musical a IGTV d’Instagram. 

On et podrem veure en acció properament? 

Durant el curs em centro bastant en els estudis però, de tant en tant, penjo contingut musical al meu perfil i, aquest any, en penjaré bastant i acompanyada d’alguns companys que m’estan proposant coses molt interessants. També pot ser que cantem en algun bar musical els caps de setmana. Ja ho anirem veient. 

Com et veus en un futur? 

Cantant, sempre. No sé com ni on, però espero que el cant m’acompanyi sempre faci el que faci i a qualsevol lloc. 

Comentari
0

Deixar un comentari

Top