NS està equipat amb la maquinària pròpia del Mètode Pilates


Joseph Hubertus Pilates va dissenyar un sistema de moviment al que va anomenar Contrologia i va inventar una varietat de màquines i aparells amb els que es realitza el seu repertori de més de 500 exercicis.

Les màquines funcionen a través d'un sistema de molles que asisteixen i resisteixen la musculatura otorgant-li a aquesta un feedback que favoreix la conciència corporal i és clau per la consecució dels principals beneficis: flexibilitat, fortalesa i equilibri corporal.

La majoria dels dissenys de l'equipament es serveix d'un mecanisme de molles que la persona acciona per controlar-les mentre es mou en diferents perspectives.

Joseph va concebre la idea d'utilitzar molles mentre es trobava intern en un camp de concentració durant la Primera Guerra Mundial.

El Pilates ha aconseguit una gran popularitat a nivell mundial. El seu èxit no respon a una estratègia de marketing sinó als beneficis espectaculars que proporciona en molt poques sessions sempre que la seva aplicació sigui correcta i el seu entrenament sistemàtic.

Màquina de pilates

PPS

1

Màquina 3-en-1 que combina l'equip essencial de Pilates - Reformer, Cadillac i Mat. La concentració és una eina imprescindible per treballar amb els braços, les cames, el tronc i el cos sencer contra la tensió de les diverses motlles i posicions que ens permet adoptar aquest equipament.

WallNuit, Pilates

Wall Unit

1

La nostra Wall Unit és una unitat independent que li dona la flexibilitat d'utilitzar amb Reformer o Mat. Proporciona funcions de Cadillac.

Máquina de pilates

MVe® Reformer

1

El sistema d'exercicis està dissenyat per a que el cos comenci a treballar estirat al terra amb l'objectiu d'alliberar tensió, connectar-se amb el propi cos i prendre consciència d'ell, aconseguir una primera alineació abans d'afegir la força de la gravetat per anar progressant el cos cap a diferents posicions en l'espai.


Cadira Pilates

Pilates Chair

1

El disseny és terapèutic des del moment en que proporciona una resposta tàctil de respatller alt. En un principi s'utilitzava per les seqüències de moviment en posició erguida o asseguda. L'estudiant ha de proporcionar la "electricitat" necesària per realitzar els exercicis.

Pedopul

Ped-o-Pul

1

Els exercicis al Ped-o-pul repten al cos contra la gravetat amb l'ajut d'un “màstil”, que bàsicament representa la columna vertebral. Els problemes i necessitats personals de la zona de les espatlles es tracten amb aquest aparell.

Hump Barrel

Spine Corrector

1

S'utiliza per cobrir les necessitats personals; per l'estirament, la alineació i l'enfortiment de la columna. Allibera l'engarrotament de les espatlles i els melucs a la vegada que alleuja els mals d'esquena comuns i els problemes d'aliniació de la població en general.

Top