Envia’ns la teva opinió! La teva opinió com a client de Nina Studio és molt valuosa per nosaltres. No dubtis d’enviar-nos els teus comentaris o suggerències.

Gràcies a Nina Studio i a l’entrenament vocal realitzat amb la seva metodologia Pilates, he redescobert la meva veu i he obert un nou camp d’experimentació que em permet avançar molt més ràpidament en la meva carrera musical i de manera més segura.

Júlia Jorba

Després de molts anys en el món del cant, amb NinaStudio he descobert tot un nou món sobre la veu i les àmplies possibilitats que s’obren amb un bon treball i entrenament. Això si… amb les millors professionals sempre és tot més fàcil, i a més, divertit!!!

Xavi Romero

Fa més d’un any que faig classes de veu a NinaStudio i espero que en siguin molts més! Les classes de veu m’han suposat un canvi impressionant, no només si parlem de la tècnica, sinó que gràcies a les professores he recuperat la il·lusió per cantar i sobretot he recuperat la confiança en mi mateixa i en les meves possibilitats com a cantant. Coneixements, experiència, proximitat i un ambient molt agradable entre altres coses… tot això i molt més és el que em trobo cada setmana quan vaig a classe… GRÀCIES!!

Thaïs Vivas – 30 anys – General Manager Rose Events Barcelona

Jo canto amb la Nina i d’ençà que vaig començar he aprés moltíssim. He descobert la metodologia Voice Craft i com treballar el repertori sense fer-me mal. L’hora de classe amb la Nina és una estona per desconnectar del dia a dia i aprendre fent el que més m’agrada!

Mònica Maranillo – 13 anys

Per un costat, explicar-vos que després de fer Pilates durant alguns anys en un altre centre, valoro molt positivament NinaStudio. La qualitat de l’equip tant en l’àmbit humà com en l’àmbit professional és excel·lent. Les ganes de fer les coses bé, de millorar cada dia i de donar un servei de qualitat, es palpen diàriament. He practicat Pilates amb tots els membres del nostre equip i, encara que diferents, esteu tots a la mateixa línia i gaudeixo amb cada un de vosaltres.

Maria José Blabia – Veterinaria – Afectada de fibromialgia y osteoporosis

Fa molts anys que canto de forma amateur. Quasi des de l’adolescència. Des de llavors havia fet milers de classes de cant amb centenars de professors diferents, però… o bé no m’entenien o jo no m’explicava suficientment bé, i acabava per canviar de professor, ¡fins que a la fi vaig arribar a NinaStudio!

Imma Colomer – Mestra – 29 anys

És un centre 10!
No importa quin professor o professora et toqui, són tots molt bons i, encara que comparteixen metodologia, són molt diferents i això com a alumna m’enriqueix.
A més, el tracte és familiar i alhora professional.

Betty Fernández

Fa més d’un any que assisteixo a les classes de Pilates. Vaig començar amb molta dificultat però em van fer sentir que el valor de l’esforç estava per sobre de les meves limitacions. He descobert el concepte SALUT amb lletres majúscules.

Miquel Àngel Ferrin

Aquest any he començat a practicar el mètode Pilates a Nina Studio i m’he enamorat. Tot el que puc dir és absolutament positiu tant amb el que fa referència al mètode Pilates com per la professionalitat del centre.

Natàlia Amat

Estic encantada de fer Pilates en el vostre centre. Fa menys d’un any que vaig començar a fer pilates amb vosaltres i realment enganxa! Si una setmana no puc venir ho trobo molt a faltar. El tracte és molt fàcil i agradable amb tots vosaltres. Si pogués vindria més dies.

Judith Gómez

És emocionant poder sentir el meravellós món de la veu juntament amb la Nina. Anar a NinaStudio és una teràpia per mi. Estic molt agraïda pel tracte i la qualitat de les classes.

Rosa Masip

Estic molt contenta i molt il·lusionada d’assistir a les classes. M’ho passo molt bé!

Míriam Garcia – 10 anys

Entro, treballo molt però surto relaxada. Després de cada sessió noto canvis en la meva forma física i en la meva manera de cuidar el meu cos. És un procés profund, que crec que em durarà tota la vida.

Lesley – Ann Daniels

Quan em vaig apuntar a classes de Pilates a NinaStudio era una mica escèptica al Mètode, ja que el percebia com un tipus de gimnàstica passiva, però només realitzar la primera sessió, la meva sorpresa va ser veure que treballava tot el cos i que es suava!

Francine Cattin

Trobar NinaStudio va ser una gran sort. Feia temps que buscava un lloc per fer exercici i després d’un any de buscar, “vaig ensopegar” (literalment perquè està de camí a casa) amb Nina Studio. ¡Quina gran sort!

Pilar Guitart

Porto molt poc a NS però he de dir que estic molt contenta, de veritat. Amb les classes, he pogut continuar treballant algunes tècniques que vaig aprendre a l’escola a la qual anava. A part, la meva professora m’està ajudant molt a millorar-les, i he après exercicis nous que no coneixia.

Alba Delgado

Tinc edemes a les cordes vocals i molt sovint em quedava afònica. Amb només un mes de classes estic notant canvis increïbles!!!!! Estic molt feliç d’estar solucionant un tema que em feia sentir molt angoixada en molt moments… Ganes de seguir millorant i aprenent amb vosaltres 🙂

Maria Ballús

Porto poc temps fent classes de cant a NS, però és increïble tot el que he après i millorat en tan sols 2 mesos. Tinc 19 anys i des de petita canto i m’apassiona el món de la música. Començar les meves classes a NS han estat una gran oportunitat per seguir creixent del que m’agrada amb els millors professionals. Em sento molt a gust, formant part d’un projecte i un lloc per aprendre tan bonic com aquest.

Bea Dávalos

El treball de NinaStudio m’ha canviat molt, he après a caminar bé, he millorat la meva posició, a tenir més autoestima, a expressar-me més i millor i a cantar. He millorat en molts aspectes, i estic molt, molt agraïda, us ho recomano a tots!

Mercè Via

Top