CONFERÈNCIES


EMPRENEDORS - DIRECTIUS - VENDES - ATENCIÓ CLIENT - RRHH

 • AMB VEU PRÒPIA

  36 anys de carrera artística al teatre, la televisió i la música són el fil conductor del llibre que vaig publicar al 2014 i que parla d’un ofici, el d’actriu i cantant, i de l’instrument que el fa possible, la VEU. A partir del llibre, a les presentacions parlo de tres aspectes fonamentals: el meu ofici, la veu i els valors que m’han ajudat a desenvolupar-me en un ofici dur i inestable per naturalesa.

 • ATLETES DE LA VEU

  Els actors i cantants són atletes de la veu. La seva preparació física i vocal és equiparable a la d’un esportista. L’entrenament és la clau per aconseguir l’èxit, és a dir, transmetre amb eficàcia un text, unes notes o una coreografia. La màgia arriba amb el domini de la tècnica i aquesta amb l’entrenament sistemàtic.

 • ART I EMPRESA

  L’acció de crear és comú a l’art i l’empresa. Dos àmbits diferents, en aparença, que necessiten d’habilitats semblants. La repetició, l’assaig i la sistematització són els instruments de control de l’artista. Y de l’empresari. L’art no és atzar sinó observació, errada, correcció i tècnica adquirida per guanyar eficàcia i precisió. La creativitat, com la inspiració, si ha d’arribar que ens enxampi amb la partitura apresa per poder, si fos necessari, improvitzar. Crear és emprendre. Emprendre és crear.

 • TALENT I FORMACIÓ

  La formació acadèmica i el coneixement al que aspirem haurien de potencial les nostres habilitats. Ningú ens garantitza que arribem a ser Mozart, Einstein o Messi però el cert és que tots naixem amb un talent ocult en alguna part del nostre cervell. La nostra obligació és decubrir-lo i cultivar-lo amb l’objectiu de ser i sentir-nos.

 • BLA BLA BLA

  hola què tal?

NINA academia de voz

Sé molt bé que l’emoció viscuda en un concert o en una funció roman durant molt de temps al cor i la ment de l’espectador. Aquest mateix objectiu ha de perseguir una conferència. Sacsejar, convèncer, emocionar, tocar, arribar. Crear reacció. Acció.

Top