BENVINGUTS A NS!

NinaStudio és un centre d'educació, entrenament i rehabilitació de COS i VEU

NinaStudio és el primer centre de Pilates i Veu de l’Estat Espanyol. Nina, actriu i cantant va començar a gestar el projecte 10 anys abans que el centre obrís les seves portes al gener del 2014.

 

Amb 33 anys d’experiència artística i la seva formació com a logopeda, Nina ha desenvolupat un mètode específic d’entrenament integrat de cos i veu mitjançant l’aplicació del mètode Pilates i el seu propi sistema d’exercicis i maquinària.

El centre està orientat a tot tipus de persones, siguin professionals o no de la veu, cantants professionals o amateurs, actors, professors, polítics, empresaris, comercials i totes aquelles persones interessades a millorar la veu i la comunicació.

 

El centre, equipat amb 14 màquines per a desenvolupar classes de Pilates amb tres nivells diferenciats, compta amb un equip de professors de perfil multidisciplinar format per actrius, cantants i ballarines que disposen de la certificació com a professores de Pilates i un servei de coaching vocal especialitzat.

Nina, entrenadora d'actors i cantants
Noia fent pilates amb màquines
imagen_mamma-mia_teatro-coliseum_madrid

Els cantants som atletes de la veu. El cos és la nostra principal eina de treball. Sabem que disposar d’una musculatura forta i flexible és imprescindible per pujar a l’escenari dia rere dia. L’entrenament és un dels secrets per aconseguir l’èxit professional en un ofici exigent com el nostre.

Nina

Al llarg de la meva carrera sempre he trobat a faltar disposar d’un centre que donés resposta a la complexitat que entranya comunicat un missatge al públic mitjançant la parla, el cant i el moviment o la dança.

Nina

Possiblement per això existeix NinaStudio, un projecte pedagògic que es concreta en un centre d’entrenament integral de cos i veu per als que com jo treballen de forma exigent amb la veu.

Nina

NinaStudio reuneix l’espai, el mètode i per sobre de tot uns professionals experts capaços de donar solucions per aconseguir els reptes que implca treballar amb la veu ja siguis polític, empresari, actor o telemàrqueter.

 Nina

Top