BENVINGUTS A NINA STUDIO!

educació - entrenament - rehabilitació

Nina Studio és el primer centre de Pilates i Veu de l’Estat Espanyol. Nina, actriu i cantant va començar a gestar el projecte 10 anys abans que el centre obrís les seves portes al gener del 2014.

 

Amb 38 anys d’experiència artística i la seva formació com a logopeda, Nina ha desenvolupat un mètode específic d’entrenament integrat de cos i veu mitjançant l’aplicació del mètode Pilates i el seu propi sistema d’exercicis i maquinària.

El centre està orientat a tot tipus de persones, siguin professionals o no de la veu, cantants professionals o amateurs, actors, professors, polítics, empresaris, comercials i totes aquelles persones interessades a millorar la veu i la comunicació.

 

El centre, equipat amb 14 màquines per a desenvolupar classes de Pilates amb tres nivells diferenciats, compta amb un equip de professors de perfil multidisciplinar format per actrius, cantants i ballarines que disposen de la certificació com a professores de Pilates i un servei de coaching vocal especialitzat.

Nina, entrenadora d'actors i cantants
Noia fent pilates amb màquines
Nina actuando en Mamma Mía!

Els cantants som atletes de la veu. El cos és la nostra principal eina de treball. Sabem que disposar d’una musculatura forta i flexible és imprescindible per pujar a l’escenari dia rere dia. L’entrenament és un dels secrets per aconseguir l’èxit professional en un ofici exigent com el nostre.

Nina

Al llarg de la meva carrera sempre he trobat a faltar disposar d’un centre que donés resposta a la complexitat que entranya comunicat un missatge al públic mitjançant la parla, el cant i el moviment o la dança.

Nina

Possiblement per això existeix NinaStudio, un projecte pedagògic que es concreta en un centre d’entrenament integral de cos i veu per als que com jo treballen de forma exigent amb la veu.

Nina

NinaStudio reuneix l’espai, el mètode i per sobre de tot uns professionals experts capaços de donar solucions per aconseguir els reptes que implca treballar amb la veu ja siguis polític, empresari, actor o telemàrqueter.

 Nina

Top