LA SORT, COM A MÈTODE, ÉS POC FIABLE. ENTRENA’T! PREPARA’T!

CANT

Entrena la teva veu i prepara’t a fons davant d’un repte artístic: preparació de càstings, treball actoral, enregistrament de discos i/o concerts en directe o a la televisió.

HABILITATS COMUNICATIVES

Millora les teves habilitats comunicatives a través la veu (llenguatge verbal) i el cos (llenguatge no verbal). Gestiona de manera eficaç qualsevol situació comunicativa.

LOGOPÈDIA

T’assessorem, valorem i orientem en la rehabilitació de patologies vocals i alteracions de la parla en infants i/o adults.

Treballem els teus objectius

millorar la tècnica vocal

desenvolupar la veu en diferents estils

treballar la corporalitat i la posada en escena

governar els estats emocionals

 

Preparem els teus reptes

càstings per a concursos i teatre musical

sessions en estudi d’enregistrament (CD’s)

concerts en viu

actuacions a la televisió

 

LA MÀGIA ES CREA QUAN ES DOMINA LA TÈCNICA

CONEIX L’EQUIP

Som actrius, cantants i logopedes. Som instrument, instrumentistes i luthiers alhora

Nina

NINA

Carla Jover, responsable d'escola de veu infantil Nina

CARLA JOVER

Elena Ribera

ELENA RIBERA

Àurea Vidal

ÀUREA VIDAL

TESTIMONIS

Fa uns 3 mesos que faig classes a NinaStudio i ho estic gaudint molt. M’agrada molt mirar enrere i veure com he millorat des del dia que vaig arribar. Gaudeixo molt de les classes i he d’afegir que sempre marxo amb un somriure a la cara. Fa molt que em volia apuntar a fer classes de cant i sóc molt feliç d’haver arribat a aquest centre. Gràcies per tot.

Estudiant de batxillerat artístic

Porto molt poc a NS però he de dir que estic molt contenta, de veritat. Amb les classes he pogut continuar treballant algunes tècniques que vaig aprendre a l’escola a la qual anava. A part, la meva professora m’està ajudant molt a millorar-les, i he après exercicis nous que no coneixia.

Estudiant de 4t d’ESO

Fa 11 anys que vaig deixar de formar-me musicalment. Actualment m’estic format a NS, amb nous reptes i metes. El camí de l’aprenentatge és llarg, però amb paciència, constància, perseverança i amb molt d’amor, passió i il·lusió per la música aniré creixent com a professional d’aquest entorn tan màgic, especial i únic.

Estudiant d’un postgrau en dirección de RRHH

ALTRES ACTIVITATS
INTERPRETACIÓ DE CANÇONS

De la partitura a la interpretació hi ha tot un trajecte a recórrer. Aprèn l’art de posar-te al servei d’una cançó, trepitjar l’escenari i adreçar-te a un públic.

ENTRENAMENT ESCÈNIC

La presència escènica es guanya amb l’entrenament i la seguretat corporal. Sigues conscient de tots i cadascun dels teus moviments i dominaràs l’escena.

VOCAL LAB

El laboratori és un espai per explorar la teva veu en consonància amb altres veus. 
TÈCNICA VOCAL EN GRUP

Tots podem cantar si sabem com fer-ho, si coneixem el nostre instrument. Cantar és com practicar un esport. Quan més en coneixes la tècnica, més el domines.

ACOMPANYAMENT DE PIANO

Acompanyar-te al piano mentre cantes és portar les regnes absolutes de la teva interpretació. Aprèn les eines bàsiques per acompanyar-te en els teus estils musicals preferits.

GIMNÀS VOCAL

La veu envelleix amb l’edat. Mantenir-la en forma cantant és una manera de prevenir problemes vocals, millorar la capacitat respiratòria i treballar la musculatura implicada en la deglució i la fixació necessària per fer esforç corporal.

Top