• Inici
20
02
2020

ARIADNA VIEYRA: “M’agradaria arribar a la gent amb les meves cançons”

L’Ariadna Vieyra ens presenta el seu primer projecte musical i ens explica com ha estat el procés per arribar fins aquí

L’Ariadna és una compositora i cantant que va nèixer a Roses ara fa disset anys.

Comença a estudiar cant l’any 2016 amb la Marina Pratcorona, cantant del grup de música “Crossing”. El 2017 va passar a fer classes de cant a l’acadèmia Nina Studio de Sant Cugat, on segueix sent alumna actualment. I el 2018 també va començar a fer-ne a l’acadèmia de Mónica Lucena a Roses. Actualment compagina en aquestes dues escoles la tècnica vocal, amb l’acompanyament de piano i la composició.

L’any 2017 va ser participant del programa de televisió “La Voz Kids 4” on va ser part de l’equip de l’Antonio Orozco i va arribar fins les portes de la semifinal. Posteriorment va cantar a diferents gales benèfiques, locals i restaurants i esdeveniments de Barcelona juntament amb alguns companys del programa.

El 2019 va ser co-compositora i veu principal de la cançó del carnaval de Roses “No tot s’hi val” i va realitzar diferents concerts a la seva ciutat natal.

L’Ariadna composa les seves propies cançons des dels 12 anys i actualment està complint el seu somni i enregistrant un disc amb les seves composicions a través de la productora de Sabadell “Ten Produccions”.

L’equip de Nina Studio ens sentim uns privilegiats per haver pogut acompanyar-la en aquesta aventura i per això li hem fet una entrevista on ens explica com ha viscut aquest procés.

Comentari
0

Deixar un comentari

Top